Usein kysyttyä

Kuinka monta henkeä Ruoktulle on tulossa?
Kokonaishenkilömäärä on huikeat 500 henkeä! Siihen on laskettu mukaan kaikki osallistujat, tekijät ja piirin luottikset.

Paljonko Ruoktulle osallistuminen maksaa?
Osallistumismaksu partiolaisille sekä johtajatehtävissä toimiville ei-vielä-partiolaisille on 32 euroa. Ohjelmaan osallistuville ei-vielä-partiolaisille osallistumismaksu on 42 euroa. Tapahtuma laskutetaan jälkikäteen.

Miten Ruoktulle ilmoittaudutaan?
Ilmoittautuminen Ruoktulle on päättynyt keskiviikkona 10. helmikuuta!

Minulla on kaveri, joka ei ole partiolainen, mutta haluaisi mukaan partiotahdille. Onko tämä mahdollista?
Kyllä! Myös ei-vielä-partiolaiset voivat osallistua Ruoktulle, ja tällä tavalla päästä tutustumaan maailman mahtavimpaan harrastukseen - partioon. Ei-vielä-partiolaisella tarkoitetaan henkilöä, joka ei ole (vielä) partiotoiminnassa mukana jäsenmaksun maksaneena jäsenenä, vaan haluaa lähteä tutustumaan partiotapahtumaan.

Millaista ohjelmaa Ruoktulla on?
Se on vielä salaisuus, mutta voin luvata, että et tule pettymään! Vinkkejä ikäkausiohjelmista voi bongata Ruoktun somekanavista (Instagram @ruoktu2016 ja Ruoktu-Facebook-sivu). Sen voin kuitenkin paljastaa, että myös samoajilla on omaa ohjelmaa päivisin, ja lauantai-illan vaeltajaohjelmaan yläikäraja on poikkeuksellisesti 25 vuotta!

Keneen voin ottaa yhteyttä Ruoktua koskevissa kysymyksissä?
Voit ottaa kaikissa tilanteissa yhteyttä partiotahdin johtajaan Marsaan ja erityisesti joitakin osa-alueita koskevissa kysymyksissä suoraa vastaaviin. Sähköpostiosoitteet löydät Yhteystiedot-välilehdestä. Ilmoittautumista koskevissa kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä lippukunnanjohtajaasi, sillä ilmoittautuminen tehdään pääsääntöisesti lippukunnittain.